top of page

Mladi junaki

Mladi junaki uresničujejo idejo o tem, da ima vsak edinstven talent in potencial, ter ustvarjajo okolje, ki mladim omogoča, da oba odkrijejo in razvijejo. Pot nadarjene slovenske dijake vodi skozi številna slovenska podjetja, ki so v svojem delovanju drugačna, skupen pa jim je poslovni uspeh ter stimulativno delovno okolje. Verjamemo, da je oboje plod neprestanega učenja, vztrajnosti, drznosti in trdega dela.

Projekt mladim omogoča individualno mentorstvo, hkrati pa nudi skupinska srečanja, druženje in povezovanje med dijaki, udeleženci programa, njihovimi mentorji, organizatorji in predstavniki podjetij. V sklopu srečanj dijaki obiskujejo slovenska in mednarodna podjetja, kjer so predstavljeni posamezni poklici in karierne priložnosti, prav tako pa imajo udeleženci priložnost spoznati zaposlene v podjetju in slišati njihovo zgodbo o uspehu. S programom želimo med mladimi in mentorji predvsem vzpostaviti zaupanje ter pomagati pri odločitvi o njihovi nadaljnji pot in osebnem razvoju.

Ob koncu programa se udeleženci potegujejo tudi za eno izmed treh enoletnih štipendij za nadaljnji osebnostni in karierni razvoj.

Mladi junaki 2018: združili smo 16 udeležencev in 16 mentorjev, sodelovali pa smo z: ABC pospeševalnik, Akrapovič, Intersport, Escape Room Mindmaze, Hood Burger, Woop, Mitch Styling, Jezeršek gostinstvo, ga. Ksenija Benedetti in drugi.

Mladi junaki 2019: združili smo 18 udeležencev in 16 mentorjev, sodelovali pa smo z: Til Pleterski in Klemen Ptičak (ustanovitelja Hood Burger), Nina Smole (trenerka javnega nastopanja AKT), Inštitut Jožef Štefan, Andrej P. Škraba (ustanovitelj portala astra.si in vodja marketinga NiceHash), Tehnološki park Ljubljana in drugi.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ni oznak.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page