top of page

Eksplozija energije v trampolin parku WOOP!


Zadnjih nekaj tednov smo si nabrali veliko novega znanja, dobili zakladnico koristnih nasvetov in spoznali tudi kako novo veščino, zato smo ponedeljkov popoldan 26.2. z veseljem izkoristili za druženje in osebno mentorstvo.

Sprejeli so nas v trampolin parku Woop Ljubljana, prvem tovrstnem parku v Sloveniji. Pred poskoki na raznovrstnih trampolinih pa smo lahko iz prve roke slišali zgodbo o uspehu. Ustanovitelj Samo Habič nam je zaupal, kako je potekala pot navdušenca z dobro idejo, do poznavalca trampolinov z lastnim parkom! Po njegovih besedah, to pot lahko primerjamo s poskoki na trampolinu – ne gre vedno samo navzgor, ampak pomembno je, da ne odnehaš.

V parku je svoje mesto našla tudi znamenita akrobatska skupina Dunking Devils. Tudi oni potrjujejo, da lahko iz skromnih začetkov zraste svetovni uspeh. Če te veseli kar delaš, v to verjameš in si pripravljen vložiti potrebno voljo in veliko truda.

Z veliko mero motivacije smo se še mi podali na trampoline in dobro uro preživeli ob poskokih in smehu. Ob vsem tem smo veseli, da se s svojimi akrobacijami, nasveti in časom projekt podprl tudi Filip Kržišnik, del akrobatskega dua F&B Acrobatics, katerega pot do današnjih rezultatov je še enkrat potrdila nauk tega dne – vse se da, če se hoče. Njegov nasvet Mladim junakom pa izhaja kar iz osebnega vodila, ”Zakaj bi lahko bilo lahko, če pa je lahko težko? Zakaj bi hodila po nogah, če lahko hodiva po rokah? Za uspeh je potrebno vedno napredovati in raziskovati nove meje.”

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ni oznak.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page