top of page

Led prebit!


Od ideje projekta Mladi junaki pa do našega prvega srečanja je preteklo kar nekaj časa, v katerem smo načrtovali, sestankovali in si zamišljali, kako bo le-to izgledalo. 11. januarja 2018 smo tako prišli v Večgeneracijski center Skupna točka s svojimi upi, zamislimi in pričakovanji, vendar pa je srečanje z resničnimi Mladimi junaki preseglo vso našo domišljijo.

Uvodne besede so se hitro prelevile v prijateljske pogovore ti pa v zabaven večer, poln zanimivih aktivnosti, spoznavnih iger in sproščenega vzdušja. Zahvaljujoč Katji Bizjak iz podjetja Peskovnik, kjer se ukvarjajo z izobraževanji s področja mehkih veščin za podjetja in šole, in sodelavcem iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, smo lahko spoznali stvari, v katerih smo si podobni, pa tudi tiste, v katerih se razlikujemo. Zapisali smo svoja pričakovanja in verjamemo, da jih bo prihodnjih nekaj mesecev preseglo. Konec koncev smo lahko videli, da smo res pisana druščina, kar jemljemo kot zagotovilo za še mnogo uspešnih srečanj.

©Nejc Puš

Projektu Mladi Junaki se lahko pridružite tudi vi! Za prispevek k razvoju potenciala nadarjenih mladostnikov iz manj spodbujajočega okolja ponujamo več sponzorskih paketov, preko katerih lahko doprinesete k izgrajevanju njihovega potenciala. Vaša finančna pomoč bo mladim omogočila kakovostna izobraževanja, udeležbo na družabnih in kulturnih dogodkih, ter obiske podjetij, preko katerih želimo prispevati k širjenju njihovega obzorja, motivacije in samozavesti.

Več o projektu: www.mladijunaki.si/

#SLO

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ni oznak.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page